Hur artikelmarknadsföring kan öka din verksamhet

Artikelmarknadsföring kan öka trafiken och försäljningen på din webbplats, bygga upp varumärket och locka till sig följare i sociala medier. Människor älskar att läsa, nästan lika mycket som de tycker om att titta på videor. Oavsett bransch kan artikelmarknadsföring hjälpa ditt företag.

Och om det görs på rätt sätt kan det också öka ditt resultat. Läs vidare för att ta reda på hur artikelmarknadsföring kan ge ditt företag ett uppsving. Här är några tips för att komma igång. – Skriv med ditt varumärkes röst. – Inkludera taggar och kategorier för var och en av dina artiklar.

– Syndikera dina artiklar till olika webbplatser. Många utgivare låter dig skicka dem ett artikelprov om du inte har tid att skriva en hel artikel. Skicka sedan in den till så många artikelkataloger som möjligt. Att syndikera ditt innehåll är ett annat sätt att driva trafik till din webbplats. Delade artiklar får fler läsare och hjälper din webbplats att rankas högre i sökmotorerna. Om du använder sociala medier för att marknadsföra dina artiklar kommer de dessutom att delas av dina sociala följare, vilket kommer att öka din pagerank och trafik.

– Publicera informativa artiklar. Artikelskrivande ska ge värdefull information till kunderna. Gör det inte för torrt och tråkigt. Injicera lite personlighet i dina artiklar, så att de kan komma ihåg av potentiella kunder. Produktteam och intervjuer med ditt team kan hjälpa dig att hitta relevant information för dina artiklar. Skriv också artiklar som tar upp vanliga problem och frågor. Du kan till och med anlita spökskrivare som skriver dina artiklar utifrån intervjuer med ditt team. Så om du är intresserad av att förbättra ditt företag är det dags att investera i din strategi för artikelmarknadsföring.

Här kommer du vidare till liknande innehåll